Benev

Her C Vitamini Aynı Değildir...

 

BENEV, ürünlerinde hangi tip C Vitamini esteri kullanmaktadır?

Bilimsel Dermokozmetik markası BENEV, piyasadaki bir çok benzerinden farklı olarak "Yağda Çözülen" Tetrahexyldecyl Ascorbate C Vitamini esterini kullanmaktadır.

Cilde uygulanan topikal ürünlerde neden "Yağda Çözülen" C Vitamini esteri kullanılmalıdır?

Yağda Çözülen C Vitamini (BENEV) esteri, cildimizde doğal olarak bulunan yağ tabakasına (lipid) anında nüfuz eder, bu sebepten dolayı çok daha hızlı ve kalıcı etki gösterir.

Diğer benzer ürünlerde kullanılan suda Çözülen (L-Ascorbic Acid) C Vitamini esteri, cildin derin katmanlarına inene kadar okside olur, okside olan bir Antioksidan nasıl etki verir? Suda Çözülen C Vitamini L-Ascorbic Acid Dünya'nın erı ucuz C Vitamini esteridir. Dayanıksızdır, cildin derin katmanlarına penetrasyon

 

sağlayamaz, moleküler ağırlı hafiftir. Suda Çözülen (L-Ascorbic Acid) C Vitamini yüzünüzü yıkadığınızda, suda çözülme özelliğinden dolayı, zayıf etkisi yok olur!

BENEV markası Yağda Çözülen C Vitamini esteri kullanır, ciltte doğal olarak bulunan yağ tabakası (lipid) çözünür bu sebepten dolayı cildinizi yıkasanız bile C Vitamini etkisini kaybetmez.

Sonuç olarak, BENEV C Vitaminleri;

  • Daha Kalıcıdır
  • Daha Etkilidir
  • Daha Dayanıklıdır
Suda Çözülen C Vitamini
L-Ascorbic Acid
vs.
Yağda Çözülen C Vitamini
(Tetrahexyldecyl Ascorbate)
L-Ascorbic Acid
Suda Çözülen
(Vitamini Esteri)
Tetrahexyldecyl Ascorbate
Yağda Çözülen
(Vitamini Esteri)
Moleküler Ağırlık 289.5 11295
Skin Penetration
[Epidermis miktar]
% 7 %11.6

 

Bazı C Vitamini serum ürünleri neden turuncu likid renktedir

  • Daha dayanıklı hale getirebilmek için
  • Daha fazla C Vitamini havası verebilmek için

Buna Amerika'da "Orange Marketing" "Turuncu Pazarlama" denir.

 

BENEV C Vitamini esteri yararları ve farkı nedir?

  • Minimum iritasyon, maksimum etki
  • Yağda Çözülen C Vitamini, suda çözülene göre 10 kat daha fazla kolajen desteği sağlar
  • Göz altı dahil rahatlıkla kullanılır
  • Cildi sıkılastırır
  • Ciltteki leke ve ton bozukluklarının azalmasına yardımcı olur
  • Soluk cildi canlandırır, ciltte sağlıklı ısıldama sağlar
  • Göz altı dahil tüm yüz ve boyun bölgesinde uygulanmalıdır